Hoe ga ik verder met mijn video-clip over meerdere Spark Video-dia's?

Zie je die handige verticale werkbalk rechtsboven op de dia met de video? Zie je de knop met een afbeelding van een pijl naar rechts? Tik op deze knop en je kunt je video-clip ophalen op een nieuwe dia, precies daar waar je was gebleven. Zodra je video is verspreid over meerdere dia's, kun je kiezen welke tekst of pictogrammen over de video zullen verschijnen voor de lengte van die dia. Hiermee kun je professioneel uitziende video's maken waarbij de tekst wijzigt terwijl de video blijft spelen op de achtergrond!