Adobe Spark is now Creative Cloud Express!
Adobe Creative Cloud Express replaced Adobe Spark on the web and Adobe Spark Post on mobile.

For support with Creative Cloud Express please click here
If you need support for Adobe Spark Page or Adobe Spark video on the iPhone or iPad please click here

S’abonner

Comment contacter le support d’Adobe Spark ?

Adobe Spark devient Creative Cloud Express !

Adobe Creative Cloud Express remplace Adobe Spark sur le web et Adobe Spark Post sur mobile.

Pour obtenir de l’aide avec Creative Cloud Express cliquez ici:
https://helpx.adobe.com/support/express.html

Si vous avez besoin d’assistance pour Adobe Spark Page ou Adobe Spark Video sur iPhone ou iPad cliquez ici:
https://helpx.adobe.com/express/using/spark-page-video.html

 

Cet article vous a-t-il été utile ?
Utilisateurs qui ont trouvé cela utile : 2 sur 6