Miten voin lisätä kuvia Creative Cloud ‑kirjastoistani?

Käytä omia CC-kirjastojasi ja kanssasi jaettuja CC-kirjastoja Spark Post ‑verkkoeditorilla.

• Avaa kirjastosi napsauttamalla Post-editorin +-painiketta, jos haluat lisätä uuden kuvan. Voit myös napsauttaa piirtoalueella olevaa kuvaa, jos haluat korvata sen.
  • Napsauta kuvanvalitsimen Kirjastot-vaihtoehtoa, niin näet luettelon, joka sisältää kaikki omat kirjastosi ja kanssasi jaetut kirjastot.
  • Avaa kirjastosi ja valitse kuva, jota haluat käyttää Post-projektissasi.
  • Voit lisätä kirjastoistasi valokuvia, kuvituskuvia tai jopa yhdistettyjä Creative Cloud ‑dokumentteja.

Missä voin käyttää CC-kirjastoja?

• CC-kirjastot ovat käytettävissä vain Post-verkkoeditorin Kirjastot-kohdassa.
  • Spark-mobiilisovelluksissa (Postissa, Pagessa ja Videossa), kuten myös Page- ja Video-verkkosovelluksissa, Creative Cloud näkyy edelleen resurssilähteenä, jonka voit valita CC-tiedostoistasi.

Mitä voin lisätä CC-kirjastosta?

Spark Post ‑verkkosovellus tukee Creative Cloud ‑kirjastojen useimpia suosittuja grafiikkaresurssityyppejä, joihin kuuluvat muun muassa AI, PNG, PSD, SVG, JPG, TIF, PDF, MUSE, TXT ja IDMS. Muita resursseja, kuten Creative Cloud ‑kirjastojen tasoja ja värejä, ei kuitenkaan vielä tueta.

Mitä kirjastoja voin käyttää?

Spark Post ‑verkkosovellus tukee kaikkia omistamiasi ja kanssasi jaettuja CC-kirjastoja. Seuraamiasi julkisia CC-kirjastoja tai työryhmien kirjastoja ei kuitenkaan vielä tueta.

Onko sinulla muuta kysyttävää kirjastoista? Lue niistä lisää täältä.