Miten voin ladata, asentaa, hallita ja peruuttaa Samsung Galaxy Storesta ostettuja Spark Post for Samsung ‑tilauksia?

Spark Post for Samsungin lataaminen ja asentaminen Galaxy Storesta

Voit ladata Spark Post for Samsungin Samsung Galaxy Storesta täältä.

Kaikki Android 5.0 Lollipopia ja sitä uudempia käyttöjärjestelmiä tukevat Samsung-laitteet ovat yhteensopivia Spark Post for Samsungin kanssa.

Päivittäminen maksulliseen Spark Post for Samsung ‑tilaukseen

• Napauta Spark Postin vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.

• Napauta Tili.

• Napauta Tilaa. Siirryt Samsung Galaxy Storeen, jossa voit ostaa tilauksen.

Sinulla on jo oikeudet Spark Postin käyttöön, jos sinulla on jo sen sisältävä maksullinen sopimus, kuten Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyys.

Uudet Spark Post ‑käyttäjät voivat olla oikeutettuja 2 kuukauden maksuttomaan kokeiluun. Käyttöön sovelletaan tiettyjä ehtoja.

Spark Post ‑tilauksen peruuttaminen

1. Avaa Samsung Galaxy Store ‑sovellus.
  2. Napauta Lisää vaihtoehtoja Oma sivu Kuitit Kohteet. Valitse sitten Spark Post.
  3. Napauta Peruuta tilaus.

Napauta Peruuta tilaus uudelleen vahvistaaksesi, että haluat peruuttaa tilauksen.