Miten voin mukauttaa Spark Page ‑projektin ylä- ja alatunnisteen?

Jos käytät maksutonta Sparkin aloitussopimusta, kaikilla Adobe Spark ‑sivuilla näkyy Adobe Spark ‑brändätty ylä- ja alatunniste. Sparkin täysversiolla voit mukauttaa sekä ylä- että alatunnistetta.

Jos käytät Sparkin täysversiota ja haluat mukauttaa Spark Page ‑projektien ylä- ja alatunnisteen, määritä ensin brändisi valitsemalla Projektisi-sivun vasemmasta yläkulmasta Mukauta tämä malli. Jos brändisi on jo määritetty, valitse Brändin hallinta. Vieritä täältä alas ja valitse Sivun ylä- ja alatunniste. Huomaa, että sivun oikeassa yläkulmassa on erilaisia napsautettavia vaihtoehtoja.

Jos haluat lisätä alatunnisteeseen yhteisöpalvelukuvakkeita, voit tällä sivulla lisätä linkkejä Facebookiin, Twitteriin ja Instagramiin valitsemalla Yhteisöpalvelut.