Spark-brändättyjen outrojen ja leimojen muokkaaminen

Jos käytät maksutonta Sparkin aloitussopimusta, kaikissa Spark Video ‑projekteissa näkyy Adobe Spark ‑vesileima ja Tehty Adobe Sparkilla ‑dia. Sparkin täysversiolla voit poistaa vesileiman ja mukauttaa lopullisen dian.

Jos käytät Sparkin täysversiota ja haluat mukauttaa tämän outro-dian, määritä ensin brändisi valitsemalla Projektisi-sivun vasemmasta yläkulmasta Mukauta tämä malli. Jos brändisi on jo määritetty, valitse Brändin hallinta. Vieritä täältä alas ja valitse Videon leima tai Videon outro

Jos sinulla on Sparkin täysversio ja haluat poistaa leiman tai vesileiman kokonaan, napsauta projektia muokattaessa leimaa tai vesileimaa ja poista Näytä leima ‑asetus käytöstä.