Miten voin tehdä yhteistyötä Spark-projektien parissa?

Muiden käyttäjien kutsuminen Spark-projekteihisi on yksinkertaista:

1. Jos haluat kutsua ihmisiä projektiisi, napsauta projektikorttisi oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä spark.adobe.comissa.
  2. Anna yhteistyökumppaneiden sähköpostiosoitteet ja valitse Kutsu. Muistamme usein käyttämäsi sähköpostiosoitteet, ja jos työskentelet yrityksessä, synkronoimme osoitekirjasi.
  3. Kirjoita viesti kutsuttaville ihmisille ja valitse sitten Kutsu.

Kutsujen hyväksyminen on yhtä helppoa:

1. Saat sähköpostiviestin tai sovelluksen sisäisen ilmoituksen, jossa sinua pyydetään muokkaamaan projektia: Sinun täytyy vain valita Hyväksy.
  2. Kanssasi jaetut projektit ilmestyvät projektien hallintatoiminnon uuteen välilehteen, jonka nimi on Jaettu kanssasi.
  3. Kaikki projektiin tekemäsi muutokset näkyvät omistajalle ja päinvastoin.

Voinko tehdä yhteistyötä mobiililaitteilla?

Et vielä. Sinun täytyy olla pöytätietokoneella tai kannettavalla tietokoneella osoitteessa spark.adobe.com, jotta voit kutsua yhteistyökumppaneita. Mobiililaitteilla yhteistyöprojektit poistetaan ristiriitojen välttämiseksi käytöstä.

Voimmeko muokata samaan aikaan?

Kehitämme toimintoa, mutta tällä hetkellä yhteistyö noudattaa joukkuejärjestelmää: ristiriitojen välttämiseksi vain yksi henkilö voi muokata Adobe Spark ‑projektia kerrallaan. Ilmoitamme sinulle, kuka muokkaa projektia, niin voit pyytää ystävääsi antamaan sinun tehdä haluamasi muutokset.

Voiko vastaanottaja julkaista?

Jos olet projektin vastaanottaja, voit ladata projektin tai hakea jo julkaistun projektin linkin, mutta vain omistaja voi julkaista tai päivittää linkin.

Voimmeko tehdä yhteistyötä brändättyjen projektien parissa?

Kyllä! Kaksi maksullisen tilauksen hankkinutta käyttäjää voi tehdä yhteistyötä brändättyjen projektien parissa! Ryhdy toimeen!