Miten opiskelijat voivat kirjautua Adobe Sparkin oppilaitosversioon?

Jos koulusi on hyödyntänyt mahdollisuutta hankkia Sparkin täysversio ilmaiseksi ja on ottanut Adobe Sparkin oppilaitosversion käyttöön koulun järjestelmänvalvojien tuella, opiskelijoilla on yksittäisille käyttäjille määritetyt nimettyjen käyttäjien tilit.

Kirjautuminen on yksinkertaista!

Verkko:

• Siirry osoitteeseen spark.adobe.com/edulogin, ja jos olet opiskelija, kirjaudu sisään antamalla koulun sähköpostiosoite ja salasana Adobe Sparkin oppilaitosversion näytössä.

Vihje: Tallenna linkki koulun oppimisen hallintajärjestelmään, jotta opiskelijat löytävät sen helpommin.

Toinen yleinen tilanne:

• Jos opiskelija käyttää hakukonetta siirtyäkseen sisäänkirjautumissivulle, hänet ohjataan spark.adobe.comiin. Jos opiskelija valitsee Kirjaudu sisään, kirjautumisnäytön oikealle puolelle ilmestyy Kirjaudu sisään koulun tilin tunnistetiedoilla ‑vaihtoehto. Opiskelijoiden pitäisi valita Kirjaudu sisään koulun tilin tunnistetiedoilla, jotta he voivat kirjautua sisään koulun sähköpostiosoitteella ja salasanalla.