Mitä voin tehdä, jos kirjasimeni ei näytä olevan Spark Pagessa lihavoituna tai kursivoituna oikein?

Jos olet ladannut kirjasimesta vain normaalin version, Spark luo kirjasimesta automaattisesti lihavoidun ja kursivoidun version.  Vaikka työkalu toimii hyvin ja se riittää useimmissa tapauksissa, tulos ei kuitenkaan näytä täysin samalta kuin alkuperäisiä lihavoituja ja kursivoituja kirjasintiedostoja käytettäessä. Jos haluat päivittää leipätekstikirjasimesi näillä puuttuvilla kirjasimilla, napsauta kirjasimen nimen vieressä olevaa kynän kuvaketta.  Tällöin näyttöön avautuu valikko, jossa voit lisätä muut kirjasintiedostot.