Onko mahdollista muuttaa mukautettujen kirjasimieni kirjasinkokoa Spark Videossa tai Spark Pagessa?

Tämä ei ole mahdollista juuri nyt, mutta tutkimme asiaa. Spark Videossa ja Spark Pagessa käytetään mallitietoja, jotta sisältösi olisi mahdollisimman hyvin luettavissa. Jos kirjasimesi kirjasinkoko näyttää olevan väärin, napsauta tämän sivun oikeassa yläkulmassa Lähetä pyyntö, jos olet verkossa (jos käytät Spark-sovellusta iOS:ssä, valitse Ohje ja sitten Ota yhteyttä). Muista lisätä kirjasimen nimi ja linkki tällä kirjasimella julkaistuun sivuun tai videoon.