Mitä minun pitäisi tehdä, kun mukautettu kirjasimeni ei lataudu tai se ei näytä siltä kuin mitä odotin?

Jos kirjasimesi ei toimi Sparkissa odotetulla tavalla, napsauta tämän sivun oikeassa yläkulmassa Lähetä pyyntö, jos olet verkossa (jos käytät Spark-appia iOS:ssä, valitse Ohje ja sitten Ota yhteyttä).  Kaikkia kirjasimia ei luoda samalla tavalla, ja yritämme tukea mahdollisimman laajaa kirjasinvalikoimaa.  Jos kirjasimesi ei toimi odotetulla tavalla, anna meille kirjasimen nimi ja kuvaus ongelmasta.

Jos käytät Internet Exploreria, sinun kannattaa myös kokeilla eri selainta ja katsoa, toimiiko kirjasin paremmin siinä.