Voinko käyttää otsikkokirjasimen ja leipätekstikirjasimen lisäksi myös muita kirjasimia?

Kyllä.  Voit ladata brändiisi useita erilaisia kirjasimia. Käyttämästäsi Spark-muodosta riippuen voit käyttää niitä eri tavoin.  Spark Pagessa ja Spark Videossa voit luoda tai muokata teemoja valitaksesi eri kirjaimet projektin eri osiin. Jos sitten käytät kyseistä teemaa jossakin projektissa, näet ylimääräisiä kirjasimia.  Spark Postissa voit valita kirjasimien valitsemistoiminnosta minkä tahansa lataamasi kirjasimen ja aloittaa välittömästi sen käytön.