Mitä eroa on otsikkokirjasimella ja leipätekstikirjasimella?

Otsikkokirjasimet ja leipätekstikirjasimet sisältyvät malleihin, jotka ovat käytettävissä osana brändiäsi.

Otsikkokirjasimia käytetään suuremmissa ja näyttävämmissä teksteissä, kuten otsikossa tai osan otsikossa.

Leipätekstikirjasimia käytetään yleensä pidemmässä tekstissä, kuten kappaleessa tai toissijaisessa tekstissä.  Suosittelemme helposti luettavaa kirjasinta, joka sopii hyvin otsikkokirjasimeen. Sinun kannattaa valita helposti luettava kirjasin, joka täydentää valittua otsikkokirjasinta. Leipätekstikirjasimet tukevat myös lihavoituja ja kursivoituja tyylejä.  Voit halutessasi valita myös normaalin kirjasimen, niin luomme kursivoidut ja lihavoidut tyylit automaattisesti, mutta tekstisi näyttää parhaalta silloin, kun lataat kirjasintiedostot yhdessä kaikkien tekstityylivaihtoehtojen kanssa.