Minkä tyyppisiä kirjasintiedostoja voin käyttää?

Spark tukee alle 10 Mt:n kokoisia .otf- ja .ttf-kirjasintiedostoja.

Kirjasimien ja muiden asiakkaan sisältöjen käyttöön sovelletaan Adoben yleisiä käyttöehtoja. Sinun on varmistettava, että sinulla on asianmukaiset käyttöoikeudet ja luvat kirjasimesi käyttöön ja lataamiseen Spark-palveluihin. Jos toteamme, että sinulla ei ole asianmukaisia käyttöoikeuksia ja lupia lataamasi kirjasimen käyttöön, Adobe poistaa kirjasimen ja korvaa sen toisella kirjasimella tai se voi poistaa tilisi käytöstä. Huomaa, että jos vaihdamme lataamasi kirjasimen toiseen kirjasimeen, Spark-sisältösi rakenne ja ulkoasu saattaa muuttua.