Miten voin käyttää omia kirjasimiani Adobe Sparkissa?

Voit ladata lisensoituja kirjasimia siirtymällä tietokoneen verkkoselaimella osoitteeseen spark.adobe.com ja valitsemalla vasemmassa yläkulmassa olevasta siirtymisvalikosta Lisää brändi tai Brändin hallinta.  Tällä hetkellä sinun on käytettävä verkkoversiota kirjasimen lataamiseen. Omien kirjasimiesi lataamista varten sinun on oltava Sparkin maksullisen version tilaaja.

Kun olet suorittanut brändin määrityksen ja ladannut kirjasimesi, voit käyttää niitä missä tahansa Spark-sovelluksessa verkossa tai iOS:ssä.