Miten löydän puuttuvan projektin?

Jos sinulta puuttuu jokin projekti, varmista, että olet kirjautunut sisään alun perin projektin luontiin käytetyillä tunnistetiedoilla.  Jos alun perin kirjauduit sisään esimerkiksi Googlella, sinun on käytettävä Googlea (samalla sähköpostiosoitteella), jotta näet projektisi.  Jos käytät toista sähköpostiosoitetta tai toista menetelmää, kuten Facebookia tai Adobe ID:tä, sinut kirjataan sisään uuteen tiliin, jossa on eri projekteja tai ei ole projekteja lainkaan.

Muista myös tarkistaa Sparkin tila Creative Cloudin alta täältä: https://status.adobe.com/.  Jos palvelussa on käyttökatko, projektisi saattaa ilmestyä käyttökatkon päätyttyä uudelleen näkyviin.

Jos edellä esitetyt toimet eivät korjanneet ongelmaa, valitse tämän näytön oikeasta yläkulmasta Lähetä pyyntö, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.  Jos puuttuvalla projektillasi on julkaistu URL-osoite, lisää se myös tukipyyntöön.