Miksi en pysty avaamaan projektiani?

Jos et pysty avaamaan projektia, yritä käyttää toista selainta tai poistaa alkuperäisen selaimen evästeet.

Jos sinulla on iPhone tai iPad, voit asentaa asianmukaisen Spark-sovelluksen (Postin, Pagen tai Videon) ja yrittää avata projektin siitä. Jos projekti avautuu ongelmitta, monista se ja yritä tarkistaa kopio Sparkin verkkoversiolla.

Olemme huomanneet, että Sparkin maksullisen version tilaajat, jotka ovat määrittäneet brändin, voivat usein korjata projektien avaamiseen liittyvät ongelmat poistamalla brändin ja määrittämällä sen uudelleen.

Jos kumpikaan edellä mainituista vaihtoehdoista ei toimi, napsauta tämän sivun alareunassa olevaa Lähetä pyyntö ‑painiketta.  Ilmoita selain, käyttöjärjestelmä ja julkaistu URL-osoite (jos käytettävissä), sillä niistä on erityisen paljon hyötyä tiimillemme.

Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa, ja pyrimme korjaamaan ongelmasi mahdollisimman pian!