Saan Käyttö estetty ‑virhesanoman

Jos saat Käyttö estetty ‑virhesanoman, kun yrität käyttää Adobe Sparkia, sinun kannattaa kokeilla ja käyttää toista selainta tai poistaa nykyisen selaimesi evästeet ja tyhjentää sen välimuisti.

Voit toimia myös seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen http://www.adobe.com/products/.
  2. Valitse näytön yläosassa olevasta työkalupalkista Kirjaudu ulos.
  3. Valitse Kirjaudu sisään, niin näet viimeksi sisäänkirjautuneen Adobe ID:si.
  4. Napsauta ID:n tyyppiä (henkilökohtainen tai yritys) ja kirjaudu uudelleen sisään.

Jos olet Spark for EDU- tai Spark for Enterprise ‑asiakas eikä edellä esitetty ratkaisu toimi, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan.