Onko Adobe Spark saatavana muihin ympäristöihin ja käyttöjärjestelmiin?

Voit käyttää Adobe Sparkia sekä verkossa että mobiililaitteella. Näin se käy!

• Siirry verkossa osoitteeseen spark.adobe.com, niin voit luoda Video-, Page- ja Post-projekteja suoraan suosikkiselaimestasi (kyllä, yhdestä linkistä voit käyttää niitä kaikkia).
  • Adobe Spark on saatavana myös iOS:ään, mutta yhden suuren sovelluksen sijaan olemme luoneet kolme eri käyttötarkoituksiin suunnattua sovellusta, joille on asianmukaisesti annettu nimeksi Adobe Spark Post, Adobe Spark Video ja Adobe Spark Page.
  • Adobe Spark Post on saatavana myös Android-laitteisiin. Page ja Video ovat tulossa Android-käyttäjille myöhemmin.

Löydät Adobe Sparkin verkosta osoitteesta https://spark.adobe.com.

iOS:ää varten löydät sovellukset täältä:

Androidia varten löydät Spark Postin Google Play Storesta ja Samsung Galaxy Storesta

Pidä yhteyttä, jotta kuulet viimeisimmät uutiset.

Twitter: @AdobeSpark
https://twitter.com/adobespark

Facebook: https://www.facebook.com/adobespark/

Instagram: https://www.instagram.com/adobespark/

Sähköposti: rekisteröidy ilmaiseksi osoitteessa https://spark.adobe.com