Voivatko opiskelijat käyttää Adobe Sparkia?

Kyllä voivat. Itse asiassa olemme sitä mieltä, että heidän pitäisikin! Opiskelijat ympäri maailmaa pitävät Sparkista, ja me pidämme siitä, että he käyttävät sitä. Itse asiassa olemme luoneet maksuttoman Adobe Sparkin oppilaitosversion erityisesti nuorille käyttäjillemme.

Auttaaksemme opettajia ja opiskelijoita Adobe Sparkin käytössä juuri nyt olemme luoneet seuraavan kätevän Adobe Spark ‑oppaan opettajille ja opetuskäyttöön. Kehotamme sinua lataamaan, lukemaan ja jakamaan sen.