Miten voin myöntää Spark Videolle oikeudet mikrofonin käyttöön tallennuksen aloittamiseksi?

HUOMAUTUS: Tämä artikkeli koskee vain Spark Videon verkkoversiota, ei Spark Videon iOS-sovellusta.

Ennen kuin voit aloittaa äänesi tallennuksen Adobe Spark Videolla, sinun on myönnettävä Spark-sivustolle oikeudet mikrofonisi käyttöön. Tämä tehdään selaimessa, ja jokainen selain pyytää käyttöoikeutta hieman eri tavalla.

Asioiden helpottamiseksi tässä on vihjeitä Safaria, Firefoxia, Chromea ja Edgeä varten.

Safari

Kun näet seuraavan näytön, valitse Salli.

Sinun pitäisi nyt pystyä tallentamaan Spark Videolla.

Jos et näe tätä näyttöä tai jos olet tehnyt väärän valinnan, älä huolestu. Napsauta Safari-valikkoa, valitse Asetukset > Suojaus, varmista Adobe Flash Playerin kohdalla, että spark.adobe.comin asetuksena on Salli aina, ja valitse Valmis.

Siinä kaikki.

Firefox

Kun näet seuraavan näytön, valitse Jaa aina.

Sinun pitäisi nyt pystyä tallentamaan Spark Videolla.

Jos et näe tätä näyttöä tai jos olet tehnyt väärän valinnan, älä huolestu. Napsauta selaimen vasemmassa yläkulmassa olevaa i-kuvaketta, siirry Käyttöoikeudet-kohtaan ja valitse mikrofonille Salli-käyttöoikeus.

Jos et näe tätä vaihtoehtoa i-kuvakkeen alla, napsauta spark.adobe.comin vieressä olevaa nuolta ja valitse Lisätietoja.

Etsi sieltä Käyttöoikeudet ja valitse Käytä mikrofonia ‑asetukseksi Salli.

Nyt mikrofoni toimii.

Chrome

Kun näet seuraavan näytön, valitse Salli.

Sinun pitäisi nyt pystyä tallentamaan Spark Videolla.

Jos et näe tätä näyttöä tai jos olet tehnyt väärän valinnan, älä huolestu. Napsauta verkkoselaimen oikeassa yläkulmassa Chrome-valikkoa ja valitse Asetukset > Näytä lisäasetukset. Valitse Tietosuoja-osasta Sisältöasetukset.

Jos näet Media-osan, varmista, että Kysy, kun sivusto pyytää lupaa kameran ja mikrofonin käyttöön ‑asetus on valittuna. Jos näet Mikrofoni-osan, varmista, että Kysy, kun sivusto pyytää lupaa mikrofonin käyttöön ‑asetus on valittuna.

Eikö vieläkään toimi? Olet vahingossa saattanut estää mikrofonin käytön. Palaa tällöin Media- tai Mikrofoni-osaan ja valitse Hallitse poikkeusta. Etsi spark.adobe.com Isäntänimi-luettelosta ja valitse Toimintatapa-asetukseksi Salli.

Edge

Kun näet seuraavan näytön, valitse Kyllä.

Sinun pitäisi nyt pystyä tallentamaan Spark Videolla.

Jos et näe tätä näyttöä tai jos olet tehnyt väärän valinnan, älä huolestu. Napsauta Edge-valikkoa (...) vasemmassa yläkulmassa.

Valitse Asetukset> Lisäasetukset ja varmista, että Käytä Adobe Flash Playeria ‑asetus on käytössä.