Voinko isännöidä Spark-sisältöä omalla palvelimellani?

Adobe Spark Page ‑projekteja isännöidään Adoben palvelimilla. Voit upottaa isännöityä sisältöä (tai isännöityyn sisältöön viittaavia linkkejä) omaan sivustoosi, mutta Spark ei tue sisältöjen isännöintiä omalla palvelimellasi.

Tämä ei koske Spark Post ‑kuvia, jotka voidaan julkaista ja joita voidaan isännöidä missä tahansa, tai Spark Video ‑projekteja, jotka voidaan ladata ja ladata uudelleen minne tahansa.