Millaiset sisällöt ovat sallittuja Adobe Sparkissa?

Tavoitteenamme on demokratisoida sisällöt helppokäyttöisillä työkaluilla niin, että kuka tahansa voi kertoa tarinansa. Emme kuitenkaan salli, että työkalujamme käytetään muiden ahdisteluun, ärsyttämiseen tai pelotteluun. Poistamme ennakoivasti käyttöehtojemme vastaiset sisällöt, mutta jos löydät jotakin laitonta, haitallista, uhkaavaa tai sääntöjenvastaista, ilmoita siitä meille napsauttamalla sisältösivun alaosassa olevaa Ilmoita väärinkäytöstä ‑linkkiä tai lähettämällä meille viestin osoitteeseen hellospark@adobe.com.

Lue lisää Adoben käyttöehdoista.