Mitkä ovat Adobe Sparkin järjestelmävaatimukset?

Adobe Spark toimii suosikkiselaimessasi, iOS-laitteissa ja Androidissa (Spark Post). Tässä on täydellinen luettelo siitä, mitä tuetaan:

Adobe Sparkin verkkoversio

Käyttöjärjestelmät: Windows 7 tai uudempi, Mac OS X, Chromebook
Tuetut verkkoselaimet: Chromen, Firefoxin, Safarin ja Edgen kaksi uusinta versiota.
Muistivaatimukset: Suosittelemme vähintään 8 Gt muistia tietokoneita ja vähintään 2 Gt muistia Chromebookeja varten.

Adobe Sparkin iOS-sovellukset

• iPad tai iPhone, jossa on käytössä iOS 11 tai uudempi

Adobe Spark Postin Android-versio

• Kaikki laitteet, joissa on käytössä Android 5.0 Lollipop tai uudempi