Sivusto? Sovelluksia? Mitä tarvitsen Adobe Sparkin käyttöön?

Adobe Spark on suunniteltu niin, että voit luoda ja jakaa sisältöä nopeasti ja helposti, joten Spark on käytettävissä kahdella tavalla:

• Adobe Spark on verkkopalvelu. Siirry osoitteeseen spark.adobe.com, niin voit luoda Video-, Page- ja Post-projekteja suoraan suosikkiselaimestasi (kyllä, yhdestä linkistä voit käyttää niitä kaikkia).
  • Adobe Spark on saatavana myös iOS:ään, mutta yhden suuren sovelluksen sijaan olemme luoneet kolme eri käyttötarkoituksiin suunnattua sovellusta, joille on asianmukaisesti annettu nimeksi Adobe Spark Page, Adobe Spark Post ja Adobe Spark Video.
  • Adobe Spark Post on saatavana myös Android-laitteisiin.

Voit käyttää Sparkin verkkoversiota, iOS- ja Android-sovelluksia tai niitä molempia (sillä Spark synkronoi sisällöt automaattisesti laitteiden ja selainten kesken). Ominaisuudet ja toiminnot ovat samat ympäristöön katsomatta, joten käytä itsellesi sopivinta vaihtoehtoa.