Mikä on Adobe Spark?

Adobe Sparkin avulla voit kertoa tarinoita ja jakaa ideoita nopeasti ja kauniisti. Sparkilla voit luoda kolmentyyppistä sisältöä:

• Käytä Pagea, jos haluat luoda tekstiä, kuvia ja videon sisältävän tarinan. Kun olet valmis, esitämme tarinasi responsiivisena verkkosivuna, joka voidaan näyttää millä tahansa verkkoselaimella.
  • Käytä Postia, jos haluat luoda yhteisöpalveluita varten optimoituja kuvia. Sinä toimitat kuvat ja tekstin, me autamme suunnittelussa. Autamme sinua jopa luomaan oikeanmuotoisen ja ‑kokoisen kuvan jokaista yhteisöpalveluympäristöä varten.
  • Käytä Videota videon luontiin. Lisää videoita tietokoneesta tai iOS:n Kameran rullasta, kerrosta tekstiä sekä lisää oma äänesi ja taustamusiikkia, niin autamme sinua muuntamaan tarinasi hämmästyttäväksi videoksi, jonka voit jakaa muiden kanssa.

Voit luoda yksittäisiä Page-, Post- ja Video-projekteja tai käyttää muotoja yhdessä (esimerkiksi Post-kuvaa Video-projektissa tai videota Page-projektissa).