Miten voin jakaa Spark-projektini?

Voit jakaa Spark-projektisi muiden kanssa helposti. Valitse Julkaise-vaihtoehto, niin voit julkaista sisältösi Twitterissä tai Facebookissa, lähettää sen sähköpostitse tai tekstiviestinä tai upottaa sen sivustoosi tiedostotyyppejä miettimättä.

• Sparkin verkkoversiossa voit jakaa projektin käyttämällä sen Jaa-linkkiä, joka löytyy kaikkien projektien tapauksessa Projektit-näkymästä ja sivun yläosasta sisältöä muokattaessa.
  • iOS:ssä julkaisutoiminnon kuvake näyttää tältä: .

Jos olet luomassa Spark Video- tai Spark Post ‑projektia, voit tallentaa sen myös paikallisesti (tietokoneeseen tai laitteen Kameran rullaan) offline-tilassa tapahtuvaa tarkastelua, muihin sivustoihin lataamista tai muilla sovelluksilla miksaamista varten.

Spark Page ‑projekteja ei voi viedä offline-tilaan, mutta niihin voi luoda linkkejä muista sivustoista tai upottaa, jos sivustosi tukee iFrameja.