Seuraa

Miten sisällön synkronointi toimii?

Adobe Sparkilla luodut Page-, Video- ja Post-projektit synkronoidaan automaattisesti sisäänkirjautuneiden tilien ja laitteiden kesken. Tämä tarkoittaa sitä, että voit esimerkiksi aloittaa työskentelyn iPhonella, jatkaa sitä verkkoselaimella ja sitten muokata projektia vielä iPadilla.

Normaalisti sisältö synkronoidaan iOS-laitteisiin vain silloin, kun on muodostettu Wi-Fi-yhteys (emme halua käyttää matkapuhelinverkon datayhteyttä). Jos haluat synkronoida sisällön matkapuhelinverkkoyhteyden kautta myös silloin, kun Wi-Fi-yhteyttä ei ole muodostettu, sinun on otettava tämä toiminto iOS:n asetuksissa käyttöön Spark-sovellusta varten.

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
3/7 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö