Voinko lisätä videon projekteihini?

Videoita tuetaan Spark Pagessa ja Spark Videossa.

Spark Page

Voit lisätä videoita Spark Page ‑projekteihisi. Videoita ei kuitenkaan voi lisätä suoraan tietokoneesta tai laitteesta. Ne on ensin ladattava videoiden isännöintipalveluun. Voit ladata videon seuraaviin palveluihin:

• YouTube
  • Vimeo
  • Adobe Spark Video

Kun olet ladannut videon, kopioi sen URL-osoite. Voit sen jälkeen muokata Page-projektiasi ja kirjoittaa (tai liittää) videon URL-osoitteen, kun sinua pyydetään tekemään niin.

Spark Video

Spark Video tukee paikallisesta tiedostojärjestelmästä tai iOS:ssä Kameran rullasta ladattuja videoleikkeitä. Suosittelemme, että videotiedostojen nimien lopussa on tiedostotunniste .mov, .mp4 tai .m4v. Nämä ovat kaikkein yleisimmät videotiedostotyypit, mutta jos haluat käyttää jotakin muuta tyyppiä, suosittelemme tiedoston muuntamista Adobe Media Encoderilla.