Miten voin määrittää tekstin kirjasimen, koon ja värin?

Perussääntönä on antaa Teemat-toiminnon tehdä tämä puolestasi – valitse teema, niin projektissasi käytetään täydellisesti sovitettuja värejä, kirjasimia ja siirtymiä. Sparkissa on kaikenlaisia ammattitasoisesti suunniteltuja teemoja. Jos sinulla on maksullinen Spark-tilaus, voit luoda erityisesti omaan brändiisi suunniteltuja ainutlaatuisia teemoja hyödyntämällä Sparkin brändien hallintatoiminnon ominaisuuksia.

Kun luot Post-projektia, sinulle esitetään vielä vaiheittaisempia muotoiluvaihtoehtoja tekstin muokkauksen aikana.