Mitä minun pitää tehdä, jotta voin aloittaa Adobe Sparkin käytön?

Voit aloittaa Adobe Sparkin käytön siirtymällä osoitteeseen spark.adobe.com, jossa voit käyttää Spark-sivustoa ja Sparkin iOS-sovellusten linkkejä.

Sinun on kirjauduttava sisään, ja sen jälkeen voit luoda Video-, Page- ja Post-projekteja. Jos olet Adobe Creative Cloudin tilaaja, muista kirjautua Adobe Sparkiin samalla käyttäjätunnuksella kuin mitä käytät Creative Cloudissa. Näin voit käyttää Adobe Sparkin täysversiota.