Miten voin käyttää jaettua brändiä, jossa on rajoitettu kirjasin?

Jos hyväksyt jaetun brändin, joka sisältää mukautetun kirjasimen, sinun on lähetettävä oma lisensoitu kopiosi kyseisestä kirjasimesta, jotta voit käyttää brändiä.

Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Siirry tietokoneselaimella Spark-sivustoon.
  2. Avaa mikä tahansa Spark-projekti tai luo uusi projekti.
  3. Napsauta oikeassa sivuvalikossa olevaa brändinvaihtajaa ja valitse brändi, jota yrität käyttää.
  4. Sinua pyydetään tämän jälkeen lähettämään mukautettu kirjasin, jotta kyseistä brändiä voidaan käyttää projekteissasi.
  5. Valitse lähetettävä kirjasintiedosto tietokoneestasi.

Olet nyt valmis käyttämään kyseistä brändiä Spark-projekteissasi verkossa ja mobiililaitteissa.