Unsplashin maksuttomien kuvien ohjelmointirajapinnan päivitys

Olet ehkä huomannut, että Unsplashin maksuttomat kuvat eivät enää ole käytettävissä osana kuvahakua Sparkin mobiili- ja verkkoversioissa.

Unsplash on hiljattain tehnyt joitakin muutoksia ohjelmointirajapintaansa, eikä se enää tue Adobe Sparkia maksuttomien kuvien lähteenä.

Jos käytät mobiilisovelluksesta sellaista versiota, jossa ensisijaiseksi kuvahauksi on oletusarvoisesti määritetty Unsplash (iOS 7.13.0, 7.13.1, 7.13.2, 7.14.0, 7.14.1 tai Android 4.3.4, 4.4.0, 4.4.1, 4.4.2, 4.4.3), olet ehkä huomannut, että se ei enää toimi. Päivitä sovelluksen uusimpaan versioon, jossa olemme yhdistäneet jäljellä olevat maksuttomat kuvahakuvaihtoehdot, jotta voit palata suunnittelemaan ilman keskeytyksiä.

Sisältömme kehittyy koko ajan, ja tuskin maltamme odottaa, että voimme esitellä sinulle uudet ominaisuudet, jotka julkistamme vuoden lopussa!

Tässä on muutamia linkkejä, joista voi olla sinulle apua tämän muutoksen aikana: