Spark Videon verkkoversio sanoo, että videotiedostoani ei tueta

Tämä virhe viittaa siihen, että videotiedosto, jota yrität ladata, on muodossa, jota Spark Videon verkkoversio ei tällä hetkellä tue. Spark Videon verkkoversio tukee useimpia .mp4-, .mov- ja .m4v-säilömuodossa olevia videotiedostoja, jotka on koodattu H.264-videokoodekilla ja joko MP3- tai AAC-audiokoodekilla. Muita säilömuotoja tai koodekkeja ei täysin tueta. Seuraavaksi videotiedostosi on siis muunnettava Spark Videon tunnistamaan muotoon, ja voit tehdä tämän seuraavalla tavalla:

1. Käytä Adobe Media Encoderia.
  2. Voit käyttää myös maksutonta työkalua, kuten Miroa, ja valita Convert to MP4.
  3. Tai käytä ffmpegiä:
    1. Asenna ensin ffmpeg, jos sinulla ei vielä ole sitä tietokoneella. Noudata alla olevia ohjeita sen mukaan, mikä tietokone sinulla on:
      1. Mac
        1. Avaa Pääte-sovellus.
        2. Asenna Homebrew kopioimalla tämä komento Päätteen ikkunaan:
          1. /usr/bin/ruby -e "$(curl -fsSL https://raw.githubusercontent.com/Homebrew/install/master/install)"
          2. Jos olet jo asentanut Homebrew’n aikaisemmin, varmista, että se on ajan tasalla, kopioimalla tämä komento Päätteeseen:
            1. brew update
        3. Asenna ffmpeg.
          1. Suorita Päätteessä seuraava komento:
            1. brew install ffmpeg --with-fdk-aac --with-ffplay --with-freetype --with-frei0r --with-libass --with-libvo-aacenc --with-libvorbis --with-libvpx --with-opencore-amr --with-openjpeg --with-opus --with-rtmpdump --with-schroedinger --with-speex --with-theora --with-tools
      2. Windows
        1. Lataa ffmpeg.
        2. Toimi näiden asennusohjeiden mukaan.
      3. Linux
        1. Jos käytössä on Ubuntu 15.04 tai uudempi, sinulla pitäisi jo olla ffmpeg asennettuna. Kokeile muussa tapauksessa seuraavaa:
          1. sudo add-apt-repository ppa:mc3man/trusty-media
            sudo apt-get update
            sudo apt-get dist-upgrade
            sudo apt-get install ffmpeg
    2. Suorita ffmpeg.
      1. Jos käytät Macia, Linuxia tai Unixin kaltaista ympäristöä (esim. Cygwiniä) Windowsissa, voit suorittaa seuraavan komentosarjan Päätteessä ja muuntaa videotiedoston toimimalla siinä annettujen ohjeiden mukaan:
        1. bash <(curl -fsSL https://spark.adobe.com/ginger-snap/transcode.txt)
      2. Jos yllä oleva komentosarja ei toimi, voit suorittaa muunnoksen suorittamalla tämän komennon:
        1. ffmpeg -i <path_to_video_file> -acodec aac -vcodec h264 converted.mp4
  4. Kun sinulla on muunnettu videotiedosto, palaa Adobe Spark Videoon ja jatka siitä, mihin jäit. Jätä meille kommentti, jos kohtaat ongelmia.