Miten luon ja hallitsen brändejä Sparkissa?

Jos haluat luoda brändättyä sisältöä Adobe Sparkilla, sinun on kirjauduttava sisään käyttämällä maksullista tiliä – maksullista Creative Cloud ‑käyttöoikeutta tai Adobe Sparkin ostanutta tiliä.

Voit lisätä brändisi Adobe Sparkiin toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Kirjaudu Sparkin verkkoversioon osoitteessa spark.adobe.com.
  2. Napsauta sivun yläosassa olevaa Lisää brändi ‑linkkiä.
  3. Jos haluat käyttää logoa, lataa logotiedosto napsauttamalla Lähetä logo ‑painiketta. Huomaa, miten oikealla olevassa näytössä näkyy, miltä sisältösi näyttää logon kanssa.
  4. Valitse seuraavaksi käytettävät värit napsauttamalla. Jos olet ladannut logon, Spark on jo poiminut värit logotiedostosta, ja voit valita ne tai minkä tahansa muun värin. Kun napsautat jotakin väriä, oikealla oleva näyttö muuttuu vastaavasti. Kun olet tyytyväinen värivalintoihin, valitse Tallenna.
  5. Lopuksi sinun on valittava oletuskirjasin.
  6. Napsauta sitten Seuraava ja anna Sparkin hoitaa loput.

Spark luo kolme varta vasten brändiäsi varten suunnitellun teeman. Voit valita ne Spark-sisältöä luotaessa muiden Spark-teemojen tapaan.

Voit tietysti myös palata Brändi-sivulle muokkaamaan ja päivittämään brändisi resursseja tarpeen mukaan.