En pysty käyttämään Spark-tilaustani, vaikka olen päivittänyt Sparkin tai minulla on maksullinen Creative Cloud ‑tilaus

Varmista ensin, että olet kirjautumassa Sparkiin ostohetkellä käyttämälläsi Adobe ID:llä ja kirjautumismenetelmällä (Facebook, Gmail tai Adobe ID). Kysymme tätä, sillä jos kirjaudut sisään toisella menetelmällä, sinulle luodaan uusi maksuton tili.

Jos tämä ongelma ilmenee mobiililaitteessa, yritä kirjautua ulos ja sitten takaisin sisään.

Jos olet kirjautumassa käyttämällä oikeaa tiliä, luo tukipyyntö alla olevalla Lähetä pyyntö ‑painikkeella.

Maksullisen Creative Cloud ‑jäsenyyden hankkineet käyttäjät voivat käyttää Sparkin kaikkia toimintoja. Tätä varten sinun on kirjauduttava Sparkiin Adobe ID:lläsi (Creative Cloud ‑jäsenyytesi luontiin käytetyllä sähköpostiosoitteella).

Voit käyttää Spark-tilaustasi toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

Kirjaudu Sparkista ulos.

1. Kirjaudu uudelleen sisään napsauttamalla Kirjaudu sisään Adobe ID:llä ‑painiketta.
  2. Kirjaudu Adobe ID:lläsi sisään.
  3. Sinun pitäisi nyt pystyä käyttämään Sparkin täysversiota, myös brändisarjan luontitoimintoa.

Lisätietoja kirjautumisesta Adobeen yhteisöpalvelutilisi tunnistetiedoilla ja yhteisöpalvelutilisi liittämisestä Adobe ID:hesi saat hakemalla artikkelin Sisäänkirjautuminen yhteisöpalvelutilisi tunnistetiedoilla Adoben tukisivustosta.

Lisätietoja yhteisöpalvelutilisi tunnistetiedoilla kirjauduttaessa ilmenevien virheiden ratkaisemisesta saat hakemalla artikkelin Yhteisöpalvelutilin tunnistetiedoilla kirjautumiseen liittyvien virheiden ratkaiseminen Adoben tukisivustosta.