Miten voin päivittää Sparkin aloitussopimuksesta täysversioon?

Adobe Sparkin täysversiolla voit luoda täysin mukautettuja tarinoita, videoita ja kuvia käyttämällä brändiäsi, värejäsi ja logojasi.

Adobe Sparkin aloitussopimuksen käyttö on maksutonta, mutta Adobe Sparkin täysversion käyttöoikeuksien hankkimiseksi sinun on tehtävä sovelluskohtainen ostos ja ostettava tilaussopimus jostakin Sparkin iOS-sovelluksesta.

Huomautus: Tarvitset vain yhden tilauksen. Osta tilaus jostakin Spark-sovelluksesta, niin voit käyttää kaikkia kolmea sovellusta (Spark Pagea, Spark Postia ja Spark Videota).