Saan WebGL-virhesanoman.

Optimaalisen käyttöelämyksen varmistamiseksi Adobe Spark vaatii WebGL-verkkotekniikkaa interaktiivisen 3D- ja 2D-grafiikan hahmonnukseen. WebGL-kirjastoa tuetaan kaikissa nykyaikaisissa selaimissa (esim. Google Chromessa, Mozilla Firefoxissa, Apple Safarissa ja Microsoft Edgessä) ja useimmissa nykyaikaisissa laitteistokokoonpanoissa.

Jos saat Adobe Sparkia käytettäessä WebGL poistettu käytöstä ‑virhesanoman, se voi johtua useista syistä:

• Sinun on ehkä suljettava selain ja käynnistettävä tietokone uudelleen.
  • Selain on päivitettävä.
  • WebGL ja laitteistokiihdytys on poistettu selaimessa käytöstä. Jos olet toiminut alla annettujen ohjeiden mukaan ja todennut, että laitteistokiihdytys on käytössä, laitteen sammuttaminen voi myös joskus ratkaista ongelman.
  • Selainlaajennus on poistanut WebGL:n käytöstä.
  • IT-organisaatio on poistanut WebGL:n laitteessa käytöstä.
  • Laitteen laitteisto ei tue WebGL:ää.

Google Chromen käyttäjät

Varmista, että olet ottanut WebGL:n ja laitteistokiihdytyksen Google Chromessa käyttöön, toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Käynnistä Google Chrome.
  2. Siirry osoiterivillä osoitteeseen chrome://settings/?search=hardware.
  3. Varmista, että Käytä laitteistokiihdytystä, jos mahdollista ‑asetus on otettu käyttöön. Jos se on jo käytössä, sen poistaminen käytöstä saattaa joissakin tapauksissa ratkaista ongelman.
  4. Lopeta Chrome ja käynnistä se uudelleen.
  5. Jos ongelma ei poistu, kokeile toista selainta, kuten Mozilla Firefoxia.

Lisätietoja siitä, tukeeko selaimesi tai laitteistosi WebGL:ää, saat siirtymällä GetWebGL-sivustoon. Jos selaimesi tukee WebGL:ää, mutta edellä annetut ohjeet eivät ratkaisseet ongelmaa, ota yhteyttä asiakastukeen ja kuvaile ongelma, sen ilmenemistapa ja käytetyn tietokoneen tiedot, jotta voimme tutkia asiaa. Löydät tarvitsemamme tiedot käyttämästäsi tietokoneesta riippuen seuraavalla tavalla:

1. Jos käytät Mac-tietokonetta:
    1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Omenavalikkoa.
    2. Napsauta Tietoja tästä Macista ‑valikkokohdetta.
    3. Ota näyttökuva näyttöön avautuvasta valintaikkunasta. Se näyttää tältä:
      1. Screen_Shot_2018-03-28_at_7.07.18_PM.png
    4. Liitä tämä näyttökuva täytettävään tukipyyntöön.
    5. Napsauta tämän valintaikkunan Järjestelmäraportti-painiketta.
    6. Valitse Laitteisto-kohdasta Grafiikka/näytöt.
    7. Valitse kaikki oikealla puolella olevat tiedot, kopioi ne ja liitä ne täytettävän tukipyynnön kuvaukseen (voit myös ottaa näyttökuvan tästä näytöstä ja liittää sen myös tukipyyntöön).
    8. Kerro meille myös se, millaisiin toimenpiteisiin olit ryhtynyt tai olit ryhtymässä, kun kohtasit WebGL-virheen.
    9. Täytä tukipyyntölomakkeen muut kentät ja lähetä lomake.
  2. Jos käytät Windows-tietokonetta:
    1. Suorita DirectX-diagnostiikkatyökalu kirjoittamalla Suorita-työkaluun tai Cortanan hakupalkkiin dxdiag.
    2. Tällaisen ikkunan pitäisi avautua näyttöön:
      1. screenshot-1.png
    3. Napsauta Tallenna kaikki tiedot ‑painiketta.
    4. Tallenna tekstitiedosto työpöydälle.
    5. Liitä tämä tekstitiedosto täytettävään tukipyyntöön.
    6. Kerro meille myös se, millaisiin toimenpiteisiin olit ryhtynyt tai olit ryhtymässä, kun kohtasit WebGL-virheen.
    7. Täytä tukipyyntölomakkeen muut kentät ja lähetä lomake.
  3. Jos käytät Chromebookia:
    1. Kirjoita selaimen osoiteriville chrome://system.
    2. Napsauta Tiedosto-valikkoa ja valitse sitten Tallenna sivu nimellä...
    3. Tallenna sivu Chromebookiin.
    4. Liitä sivu tiedostona täytettävään tukipyyntöön.
    5. Kerro meille myös se, millaisiin toimenpiteisiin olit ryhtynyt tai olit ryhtymässä, kun kohtasit WebGL-virheen.
    6. Täytä tukipyyntölomakkeen muut kentät ja lähetä lomake.