Miten voin jatkaa videoleikettäni niin, että se kattaa useita Spark Video ‑dioja?

Oletko huomannut näppärän pystysuuntaisen työkalupalkin videon sisältävän dian oikeassa yläkulmassa? Etsi painike, jossa on oikealle osoittavan nuolen kuva. Napauta tätä painiketta, niin voit jatkaa videoleikettäsi uudessa diassa juuri keskeytyskohdasta. Kun video kattaa useita dioja, voit valita, mikä teksti tai mitkä kuvakkeet näkyvät videon päällä kyseisessä diassa. Näin voit luoda ammattitasoisia videoita, joissa teksti muuttuu, kun videota toistetaan jatkuvasti taustalla!