Hvordan placerer jeg billeder fra mine Creative Cloud-biblioteker?

Du får adgang til aktiver fra dine egne CC-biblioteker og de CC-biblioteker, der deles med dig, i Spark Post-editoren på internettet.

• Klik på + i Post-editoren for at få adgang til dine biblioteker og tilføje et nyt billede. Du kan også klikke på et billede på lærredet for at erstatte det.
  • Vælg indstillingen "Biblioteker" i billedvælgeren. Der vises en liste over alle dine biblioteker og dem, der deles med dig.
  • Åbn dit bibliotek, og vælg et billede, der skal bruges i dit indlæg.
  • Du kan placere fotos, illustrationer eller endda samkopierede Creative Cloud-dokumenter fra dine biblioteker.

Hvor kan jeg få adgang til CC-biblioteker?

• CC-biblioteker er kun tilgængelige i Post-editoren på internettet under "Biblioteker"
  • Spark Mobile-apps (Post, Page & Video) samt Page & Video på internettet viser fortsat "Creative Cloud" som en aktivkilde, du kan vælge fra dine CC-filer.

Hvad kan jeg placere fra et CC-bibliotek?

De fleste populære grafiske aktivtyper fra Creative Cloud Libraries understøttes af Spark Post-web, for eksempel AI, PNG, PSD, SVG, JPG, TIF, PDF, MUSE, TXT, IDMS. Andre aktiver som lag og farver fra Creative Cloud Libraries understøttes dog endnu ikke.

Hvilke biblioteker kan jeg få adgang til?

Alle dine ejede CC-biblioteker og ethvert CC-bibliotek, der deles med dig, understøttes på Spark Post-web. Vi understøtter dog ikke endnu offentlige CC-biblioteker, som du følger, og heller ikke teambiblioteker.

Har du flere spørgsmål om biblioteker? Få mere at vide om dem her.