Løs fejlmeddelelsen om manglende skrifttyper

Hvis du får vist en fejlmeddelelse om manglende skrifttyper, når du åbner dit design, betyder det, at Spark har problemer med at få adgang til skrifttyper, der bruges i dit design. Du kan fortsætte med at redigere designet ved at erstatte de manglende skrifttyper med Sparks standardskrifttype, Source Sans Pro – dette kan muligvis påvirke udseendet på dit design.

Eller gør følgende for at løse problemet. Vi anbefaler, at du tager en kopi af designet, før du fortsætter (hold musen over designet i Dine projekter >dot3.png > Dupliker):

Manglende brand-skrifttyper eller brugerdefinerede skrifttyper
Har du fjernet en brand-skrifttype eller brugerdefineret skrifttype, som du har uploadet? Hvis dette er tilfældet, skal du uploade skrifttypen igen i Brand Manager.

Manglende skrifttyper fra Adobe Fonts
Søg i Adobe Fonts-kataloget ved at gå til Spark Post-skrifttypevælgeren for at genaktivere skrifttypen.

Serveren svarer ikke
Serveren kan have haft midlertidige problemer med at hente skrifttyperne.
Prøv at åbne designet på et senere tidspunkt.

Hvis ingen af disse trin hjælper, skal du kontakte kundesupport.