Hvordan tilpasser jeg sidehoved og sidefod på en Spark-side?

Hvis du bruger den omkostningsfrie Spark-begynderplan, vil Adobe Spark-sidehovedet og -sidefoden vises på alle Spark-sider. Med den fulde version af Spark har du mulighed for at tilpasse både sidehoved og sidefod.

Hvis du bruger den fulde version af Spark, og du gerne vil tilpasse sidehovedet og sidefoden på Spark-sider, skal du først konfigurere dit brand ved at klikke på "Tilpas dette design" øverst til venstre på siden "Dine projekter". Hvis dit brand allerede er konfigureret, skal du klikke på "Administrer brand". Derefter skal du rulle til bunden og klikke på "Sidehoved og sidefod". Bemærk, at der er forskellige muligheder for at klikke øverst til højre på siden.

Hvis du vil tilføje sociale ikoner i sidefoden, skal du klikke på "Social" for at tilføje links til Facebook, Twitter og Instagram.