Redigering af Spark Video-brandede outros og stempler

Hvis du bruger den omkostningsfrie Spark-begynderplan, vises Adobe Spark-vandmærket og "Oprettet i Adobe Spark"-diasset på alle Spark-videoer. Med den fulde version af Spark har du mulighed for at fjerne vandmærket og tilpasse det endelige dias.

Hvis du bruger den fulde version af Spark, og du gerne vil tilpasse dette outro-dias, skal du først konfigurere dit brand ved at klikke på "Tilpas dette design" øverst til venstre på siden "Dine projekter". Hvis dit brand allerede er konfigureret, skal du klikke på "Administrer brand". Derefter skal du rulle til bunden og klikke på enten "Videostempel" eller "Video-outro".

Hvis du har den fulde version af Spark, og du gerne vil fjerne stemplet/vandmærket helt, skal du blot klikke på stemplet/vandmærket, mens du redigerer et bestemt projekt, og slå "Vis stempel" fra.