Hvordan samarbejder jeg om Spark-projekter?

Det er nemt at invitere andre brugere til dine Spark-projekter:

1. Når du vil invitere folk til dit projekt, skal du klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne af projektkortet på spark.adobe.com
  2. Indtast e-mailadressen til dine samarbejdspartnere, og klik på Inviter. Vi husker e-mailadresser, du ofte bruger, og hvis du er en del af en virksomhed, synkroniserer vi med din adressebog.
  3. Skriv en meddelelse til de personer, du inviterer, og klik derefter på "Inviter".

Det er lige så nemt at acceptere invitationer:

1. Du modtager en e-mail eller en besked i appen, der inviterer dig til at redigere projektet, og så skal du bare klikke på "Acceptér".
  2. Projekter, der deles med dig, vises på en ny fane i din projektorganisator. Fanen hedder "Delt med dig".
  3. Redigeringer, du foretager på projektet, vil være synlige for ejeren og omvendt.

Kan jeg samarbejde på mobil?

Endnu ikke: Du skal være på spark.adobe.com på en stationær computer eller en laptop for at invitere samarbejdspartnere. På mobil bliver samarbejdsprojekter deaktiveret for at undgå at indføre konflikter.

Kan vi redigere på samme tid?

Vi arbejder på det, men lige nu er vores samarbejde et tag-team-system: For at undgå konflikter kan kun én person ad gangen redigere et Adobe Spark-projekt. Vi fortæller dig, hvem der redigerer projektet, så du kan kontakte din ven og lave dine ændringer.

Kan en modtager offentliggøre?

Hvis du er modtager af et projekt, kan du hente et projekt eller bruge et link til et allerede offentliggjort projekt, men det er kun ejeren, der offentliggøre eller opdatere et link.

Kan vi samarbejde om brandede projekter?

Ja! To premium-brugere kan samarbejde om brandede projekter! Bare kom i gang!