Hvordan kan studerende få adgang til den fulde version af Adobe Spark uden omkostninger?

Adobe lancerede Spark for Education i april 2018. Spark for Education omfatter Spark Post, Page og Video samt apps til digitale fortællinger, som studerende og undervisere er meget glade for. De fulde funktioner (til en værdi af $ 100 årligt) for Post, Page og Video er nu tilgængelige omkostningsfrit.

Adobe Spark for Education indeholder følgende:

• Omkostningsfrie funktioner, der ikke er inkluderet i begynderplanen: (tilpassede temaer, brugerdefineret branding med mere)
  • Sikker søgning
  • COPPA-overholdelse (Children's Online Privacy Protection Rule)

Hvis du vil have Adobe Spark for Education i dit klasseværelse, skal din skoles administrator og/eller it-afdeling kontakte Adobe for at oprette studerende. Hvis du vil anmode om en Adobe Admin Console, hvorfra de kan udrulle Spark, skal du ringe til Adobe på:

800-858-6188  (USA)

0800 9176 405  (Storbritannien)

18 0091 0584  (Australien).