Er det muligt at ændre skriftstørrelsen for mine brugerdefinerede skrifttyper i Spark Video eller Spark Page?

Ikke lige nu, men vi arbejder på det. Spark Video og Spark Page indeholder designintelligens for at hjælpe med at gøre dit indhold så læseligt som muligt. Hvis din skriftstørrelse ser forkert ud for din skrifttype, skal du klikke på "Send en anmodning" øverst til højre på denne side, hvis du er på internettet (hvis du bruger en Spark-app på iOS, skal du gå til "Hjælp" og derefter "Kontakt os"). Husk at medtage skrifttypenavnet og et link til en side eller video, der er udgivet med denne skrifttype.