Hvordan kan jeg bruge mine egne skrifttyper i et Spark Post-projekt?

Du kan vælge din skrifttype i menuen "Skrifttypegruppe" på internettet eller iOS, hvis du allerede har overført skrifttypen.  Hvis du vil overføre en ny skrifttype, kan du gøre det i Spark på internettet enten direkte i Post ved at klikke på "Tilføj dine skrifttyper" i skrifttypemenuen eller ved at tilføje skrifttypen i Brand Manager.