Hvad skal jeg gøre, når min brugerdefinerede skrifttype ikke kan overføres eller ikke ser ud, som jeg forventede?

Hvis din skrifttype ikke fungerer som forventet i Spark, skal du klikke på "Send en anmodning" øverst til højre på denne side, hvis du er på internettet (hvis du bruger en Spark-app på iOS, skal du gå til "Hjælp" og derefter "Kontakt os").  Ikke alle skrifttyper er oprettet på samme måde, og vi forsøger at understøtte det bredest mulige udvalg af skrifttyper.  Hvis din skrifttype ikke fungerer korrekt, bedes du give os navnet på skrifttypen og en beskrivelse af, hvad der sker.

Hvis du bruger Internet Explorer, kan du også prøve at bruge en anden browser for at se, om skrifttypen fungerer bedre der.