Kan jeg bruge mere end mine overskrifts- og brødtekstskrifttyper?

Ja.  Du kan overføre mange forskellige skrifttyper til dit brand. Afhængigt af hvilket Spark-format du bruger, kan du gøre brug af dem på forskellige måder.  I Spark Page og Spark Video kan du oprette eller redigere dine temaer for at vælge forskellige skrifttyper til forskellige dele af projektet. Hvis du anvender det pågældende tema på et projekt, vil du se dine ekstra skrifttyper.  I Spark Post kan du vælge en af de skrifttyper, du har overført fra din skrifttypevælger, og begynde at bruge den med det samme.