Hvilken slags skrifttypefiler kan jeg bruge?

Spark understøtter .otf- og .ttf-skrifttypefiler, der er under 10 MB.

Din brug af skrifttyper og andet kundeindhold styres af Adobes generelle vilkår for brug. Du er ansvarlig for at sikre, at du har de rette rettigheder og licenser til at bruge og overføre din skrifttype til Spark Services. Hvis det fastslås, at du ikke har de rette rettigheder og licenser til at bruge en skrifttype, du overfører, vil Adobe fjerne skrifttypen og erstatte den med en anden skrifttype eller eventuelt deaktivere din konto. Bemærk, at hvis vi erstatter skrifttyper, du overfører, med en anden skrifttype, kan designet og udseendet af dit Spark-indhold ændre sig.